pahlish-greenandgiggly-1

Otroligt varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas du vill vara med i dag på denna underbara gröna dag? Skriv en kommentar om du är med, oavsett om du har en egen blogg, på twitter eller instagram. Listan och kollaget påbörjas vid 9, försök vara med innan dess!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa ett fint lack från Pahlish, Green and Giggly! Jag minns inte om jag fick detta av Malin eller som byte av Andrea (har ett till Pahlish i nästan samma färger nämligen, har blandat ihop dem två) men det är en kär vän i min samling. Lacket alltså, plus tjejerna med förstås! Green and Giggly har en väldigt söt ljusgrön basfärg, med glitter i blått och fyrkantiga glitterbitar i grönt. Väldigt fin kombo även om det var svårfotat och att få rätt färger.

Här är det faktiskt fyra lager, kändes lite strimmigt efter tre så tyvärr blev det fyra. Glittret drunknar ju lite men det funkar tycker jag. Jag har också två lager topplack för en riktigt slät yta, även om denna typ av glitter inte knölar sig så mycket. Ganska lättlackat trots allt, men det var svårt att få snygga kanter. Orkade inte bry mig om att städa kanterna dock.

Vad tycker du om detta? Får det dig att fnittra? =)

Och är du med idag? Skriv en kommentar!

pahlish-greenandgiggly-2pahlish-greenandgiggly-3pahlish-greenandgiggly-4pahlish-greenandgiggly-5pahlish-greenandgiggly-6

  1. Kanske inte fnittrigt, beror väl på tillfället iofs, men gulligt och sött lack, tycker jag.

    Jag är med idag, i samma stil som Sanna, dvs budget. Och sale. Men jag gillar det ändå. :-)

  2. Jag är med idag på ig! Som lackoman_.

    Inte riktigt min typ av lack, men har heller inget emot färgen, tror det mest är glittret som stör mig… Jo, men rätt fint är det ändå, jag gav betyget 5 :)

  3. Det är ett sött lack du visar men som någon skrev, inte jättespeciellt. Lite som det jag själv visar idag i basfärgen. Jag är alltså med, med en blek pastell jag bar i mars. Fusk, kan man tycka, men det är ju kul att uppmärksamma grön onsdag även om det inte blir IRL.

  4. Det ser mysigt och mjukt ut. Inget som jag måste ha men det är fint att se på. :) Jag är med idag men är inte nöjd med bilderna. Lacket förtjänar en bättre fotograf. :)

  5. lite för ljust tycker jag men gillar liknelsen ”päronglass med strössel”. har för lite gröna lack så är tyvärr inte med (fast i inlägget igår hade jag två gröna naglar iaf :P ) vilken tur att jag köpt ett nytt grönt lack från nailmail :D

Comments are closed.