depend-384-1

Måndag igen då! Dags för veckans upplaga av Blå Måndag således, besök Tove på NailMe för fler fina blå manikyrer idag!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Själv tänkte jag visa ett lack som Tove inte kan påstå är något annat än blått! ;-) Ännu ett lack av Depends höstkollektion, mörkt navyblå 384. Detta är det mörkaste lacket i kollektionen, en väldigt trevlig men ganska anonym nyans trots allt. Här är det två lager, lätt att lacka med och inga andra konstigheter som behöver påtalas.  Detta är dessutom en ren kräm utan det vackra skimmer som en del av dem har.

Som jag sagt tidigare tycker jag att Depends höstkollektion är riktigt trevlig, många fina nyanser som påminner mig om cashmere och sojalatte eller nåt. Den här blå tänker jag faktiskt visa er på söndag, då i form av Nail Art Sunday!

Vad gillar du det här lacket? Väldigt fint i solen, eller hur?

depend-384-2depend-384-4depend-384-3

Comments are closed.