ILNP-nostalgia-1

Dags för ett av lacken jag fick från min födelsedagsgrupp i februari, detta kom från Linda och har faktiskt burits en gång tidigare. Men då med en lappad nagel vilket inte är snyggt med lack av den här typen.

För duochroma lack som I Love Nail Polish – Nostalgia är extremt känsliga för alla orenheter i nageln. Jag tog bilder förra gången också, men de gick helt enkelt inte att använda. Även här är det en operfekt applicering, men spela roll. Nostalgia är underbart, duochrom i lila och grönt, så otroligt fint! Jag visar det dock idag istället för på Grön Onsdag, det kändes mer lila trots allt. Duochroma lack kommer ju till sin rätt bättre i skuggan utan direkt sol, men ni får några såna bilder ändå för skojs skull.

Här är det två lager, lättlackat och torkade snabbt. Inga konstigheter, dålig hållbarhet pga underlaget bara men det får en räkna med.

Visst är det vackert? Har två ILNP, har några till på väg från USA just nu men ja, gillar detta men är i övrigt inte helsåld på dem. Är jag galen?

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: I Love Nail Polish – Nostalgia, pretty duochrome with purple and green flashes. 

ILNP-nostalgia-4ILNP-nostalgia-3ILNP-nostalgia-2ILNP-nostalgia-5ILNP-nostalgia-6

  1. Jättefint men som du säger är jag inte helsåld heller :) Det är något med många duokroma lack som har en murrighet som jag har svårt för.
    För övrigt tycker jag att din applicering som vanligt ser jättebra ut, ingen anledning att klaga på den :)

    • Ja, det är nog sant. Eller bara att det är så randigt… Men annars gillar jag ju färgen osv =)

Comments are closed.