Godkväll!

Jag är så uttråkad… Inget kul att bara vara hemma hela dagarna. Försöker fylla dagarna med bloggande, rutiner utanför mig själv liksom och lite sånt. Idag fixade jag håret, färgade det för någon vecka sedan och det blev grönt… Så idag har jag slingat det ljusblont igen som jag vill ha det. Fräscht inför våren! Grönt är skönt men jag vill inte ha grönt hår just nu… Ni får se ett mejkinlägg imorgon.

Dags att besöka er! Hoppas ni också haft en bra dag idag? Kul att ni gillade nya designen! Tror det mesta är fixat, hoppas ni får mail också av mig när jag svarar på era kommentarer? Jaja, låt oss sätta igång!

Deltagare Grön Onsdag

  • Nilla var först ut idag och hon visar ett härligt thermo från Miss Ashleigh. Härlig färgkombo och effekt, ser riktigt härligt ut!
  • Emma visar ett av IsaDoras vårlack, ett pastelligt pistagelack, eller vad tror du om den nyansbeskrivningen? Fint!
  • Ingegerd deltar med en sån där nyans från Maybelline som antingen funkar eller inte, jag tycker den funkar såklart! Riktigt läcker!
  • Emma presenterar nailartskills som får mig grön av avund, så otroligt läckert! Lacken från Llarowe är riktigt underbara de också!
  • Gelic visar också en nailart men med ränder, väldigt ljus grön från Manhattan. Ser väldigt förlängande ut om inte annat, snyggt!
  • Helena är med idag, hon visar ett av Mentalitys lack som inte går att fånga på bild men ser ändå helt underbart ut! Mums!
  • Ankie missade att lägga in sitt bidrag förra veckan, går ju bra såklart! Hon visar ett ljuvligt ILNP, så himla fint!
  • Lottsky är tillbaka efter förra veckans datorhaveri, hon visar två lika/olika lack från Cuke och Diamond Cosmetics. Väldigt lika och härliga!
  • Kerstin visar en vårknallig mejk, med skuggor från The Body Store. Verkligen vårhärligt, så himla snyggt!

[inlinkz_linkup id=509115 mode=1]

  1. Fina lack och härlig sminkning i gårdagens lista! =) För att vara på den säkra sidan så har jag laddat upp ett tidsinställt för nästa veckas gröna onsdag… ^_^ Förstår dig till fullo. Sitter på¨jobbet just nu utan arbetsuppgifter för de är ju överlämnade men jag har fortfarande arbetsplikt. :/ Och eftersom jag och mina kollegor är så sjurackarns proffsiga i det vi gör så har överlämningen gått mycket smidigt, 5 frågor på 3 veckor är allt… Efter påsk ska vi i alla fall få jobba hemifrån. Det där med arbetsplikten är en klamp om foten dessutom, de jobb en söker vill ju ha en så snabbt som möjligt… Men ja ja, både din och min väntan har ju gått in i sista trimestern. =D

Comments are closed.