nubar-pinkflame-1

Så har jag ensamdag igen. Anders är i Örebro på Crowdfundingdagarna, kul att han är i sitt rätta element! Jag både njuter och lider av ensamheten, men har ju iaf katterna att umgås med.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Ännu ett lack från Nubar då, detta en gammal klassiker som legat alldeles för länge i lådan utan att ha blivit testat. Detta är vackra Pink Flame, ett ganska diskret rosa duochromt lack. I solen är det ju bara rosarött, men i lite mer dagsljus syns det duochroma en aning åtminstone. Det syns mer på riktigt kan jag säga, duochroma lack är ofta lite svårfotade. Jag tycker absolut att detta är vackert, jag gillar tom nyansen!

Här har jag använt 3 lager, det var lite skirt men ändå lättlackat. Ni ser ju själv att jag har snygga och rena kanter så inga problem med rinnig formula där inte. Jag trivdes väldigt bra i detta lack, kommer nog använda det igen snart.

Vad tycker du om detta? Är den duochroma effekten för svag för din smak? Nubar är månadens lack på Nailmail. Det sista märket ever, sedan har vi utförsäljning av det som är kvar och sedan stänger vi Nailmail. Så, passa på!

Rösta ovan och ge mig gärna en kommentar om vad du tycker!

nubar-pinkflame-2nubar-pinkflame-7nubar-pinkflame-5nubar-pinkflame-3nubar-pinkflame-4nubar-pinkflame-6

Comments are closed.