idun-marmor-2

Ok, som utlovat, här kommer ett ordentligt inlägg med Iduns nya lacker.

Jag börjar med vitbeiga Idun – Marmor, antar att de tänker på cararramarmor då? Vad roligt det hade varit om de döpt ett grönt lack till marmor… Det här är ett ganska skirt lack, men det ger en härlig finish utan att bli för kompakt tippexliknande. Jag gillar vita lack, de är ofta klädsamma och behagliga på naglarna. Bättre än rent beiga, det som kallas mannequin-nails. *Ryser*

Här är det tre lager, kanske något tjock formula? Vore nog bättre med fyra riktigt tunna lager än tre lite tjockare, blev lite tjock på sina håll och även torkade segt.

I övrigt, bra formula och pensel. Like på Iduns lack!

Vad tycker du om detta?

idun-marmor-3idun-marmor-4idun-marmor-5idun-marmor-6

  1. Snyggt, ser fräscht och ”krispigt” ut. =) Själv har jag lite svårt för kritvita krämlack, det blir just kritigt på ett sätt jag inte riktigt trivs med. Men är det som här, transparent och med lite off-whitenyans är det riktigt snyggt.

  2. Alla bloggare verkar ha fått samma färger men den här marmor och granit ser väldigt fina ut överallt. Tycker att någon lila nyans hade väl ändå inte varit helt fel att ha i sortimentet? Det är väl inte sååå utmanande? Lacket längst till vänster på promobilden lockar lite, lite korall-rosa till sommaren liksom. Har inte sett dom i butik än tyvärr.

Comments are closed.