opi-greenontherunway-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hurra för onsdagar! Hoppas du är med idag? Jag är i Stockholm idag med men hoppas verkligen att det blir en rolig dag vilket innebär att jag orkar skriva en sammanfattning ikväll. Lägg till din länk nedan via inLinkz före 21 oavsett =)

Idag vill jag visa ett lack jag fått från Malin, ett av mina favoriter från OPI de senaste åren. OPI – Green On The Runway från Coca Cola-kollektionen. Det här är tydligen Sprite-lacket, vackert är det oavsett. En härlig grön duochrom med skiftningar i brunt, även om det inte syns på mina bilder. Riktigt ljuvligt är det iaf.

Här är det två lager tror jag, eller om det är 3? Härlig formula och pensel som alltid med OPI, bra torktid med Nubars Poli-Cure.

Vad tycker du om detta? Tjusigt va?

opi-greenontherunway-2opi-greenontherunway-3opi-greenontherunway-4opi-greenontherunway-5opi-greenontherunway-6opi-greenontherunway-7

[inlinkz_linkup id=506674 mode=1]

  1. Superfint! Är ett så läcker lack! Hade tänkt att vara med idag men min dator har fått något konstigt för sig så jag kan varken ladda upp bilder eller ens publicera inlägg. =( Det är inte bloggportalen för jag kan göra det från en annan dator som finns på annat ställe. Har problem med pop-upannonser så det är något skit i datorn jag inte lyckats få bort. Men det har funkat hittills så jag vet inte om det är bara det. Hemskt ledsen att jag inte kan bidra idag men förhoppningsvis längre fram.

    • Vad jobbigt! Testa att ladda ner Avast, det är gratis och riktigt bra på att ta bort sånt skräp.

  2. Jag måste verkligen skaffa Green On The Runway, suktat efter det ett bra tag nu. :) Jag visar en gammal rackare från 2012 som jag innan idag bara visat i en mängd nail arts, men aldrig på egen hand.

  3. Green On The Runway är så fint! jättekul att se! Och nu ser man att det är lacket jag borde matchat min ögonsminkning med idag :)

Comments are closed.