lilou-171-1

Varmt välkommen till Veckans Gröna Onsdag! Idag är du extra välkommen om du visar grönt, med tanke på att United in Pink pågår så är ni kanske inte så många. Lägg gärna till din länka i inLinkz före 21 så det inte blir för sent med inlägget.

Idag tänkte jag vara lite smart och visa grönt men med rosa nailart! Då är jag ju inte helt borta, eller hur? Det gröna är Lilou – 171 som jag hittade på Klippet, en lågprisbutik här i Norrköping. Tror det kostade 29.88 eller nåt sånt. Prickarna är gjorda med dotting tool och det med rosa Orly – Flirty. Hittade inspirationen på Google Images, bra när en inte har en aning om vad en kan göra… Lilou såg tuffare ut i flaskan, men det faller lite platt på nageln. Det blev snyggare med nailarten till, lyfte manikyren lite.

Orly Flirty får ni se imorgon =)

Lilou är två lager, rätt bra formula och möjligen 3Free. Torkade ganska snabbt men dröjde innan det blev genomhärdat tyvärr,

Vad tycker du om mitt lilla fusk?

lilou-171-2lilou-171-3lilou-171-4lilou-171-5lilou-171-6

[inlinkz_linkup id=459005 mode=1]

  1. Tycker det gröna ser helt underbart ut! Gillar också de rosa prickarna!
    Jag är med idag, visar Zoya Yuna, som jag upplever som lite grönt iaf ;)

  2. Riktigt gröngrön var den ju, gillar färgen, svårare för finishen. De rosa prickarna blev roliga tycker jag! Bra lösning. Och bilderna är fina!

Comments are closed.