4 mars, 2024

Holofredag: Jade – Energy

jade-energy-2

Äntligen holofredag igen! Var inte riktigt säker på att det verkligen var fredag när jag vaknade imorse, lite dagvill sådär efter alla helgdagar. Men fredag är det och solen sken – fast jag fick nöja mig med en solreflex i köket idag med.

Sista holofredagen för detta år! Det var först i år som jag började vara med på allvar, tror dock att utmaningen började 2011 redan. Om du vill se alla mina holofredagar kan du klicka på denna länk!

Men som sagt, detta är alltså dagens holo! Jade – Energy! En vansinnigt vacker turkos holo. Tror det eller ej, men detta är ett lager utan topplack. Det behövdes inte mer kände jag, kommer kanske måla på ett lager till senare. Torkade snabbt och ledigt, kanske något spretig borste men inget allvarligt. Ni ser ju inget kladd tex, så mycket väl godkänt där.

Dessutom, tydliga regnbågar! Älsk på holos! Vad tror ni om trenderna för 2013, kommer holos vara fortsatt stort? China Glaze kommer ju med en ny kollektion tex, den ska jag försöka köpa några av åtminstone.

Well, nu njuter vi!

jade-energy-3jade-energy-1   jade-energy-4

jade-energy-5jade-energy-6

jade-energy-7

6 tankar på “Holofredag: Jade – Energy

  1. Tack så mycket! Ja, då är det dags att step up lite! har några i utkastet som jag får publicera tidigare än väntat då :) kram

Kommentarer är stängda.