29 mars, 2024

Orly – Amethyst Decadence

orly-amethystdecadence-february-1

Jag har tidsinställt detta inlägg, ifall det kommer bli svårt för mig att komma åt min blogg de närmaste dagarna. På något hotell ska det väl funka?

Idag vill jag visa en gammal bortglömd goding, Orly – Amethyst Decadence. Jag hittar ingen kollektion till denna, men det står även (February) i parentes under namnet. Märklich, någon som  vet mer? Färgen är iaf mysig, en fin rödlila nyans med glassflecks. Här har jag använt den på egen hand vilket innebär 3 flödiga lager för att få det täckande. Det är dock väldigt lättlackat så det är inga större problem att få det snyggt och jämnt.

Jag gillar den här nyansen och undrar varför det blivit stående så länge. Kanske är det bara bortglömt – fördelen med att skriva stashlista och gå igenom alla lack alltså! =)

Vad gillar du detta? Helt i din smak eller hade du önskat mer djup?

orly-amethystdecadence-february-4orly-amethystdecadence-february-5orly-amethystdecadence-february-3orly-amethystdecadence-february-2

2 tankar på “Orly – Amethyst Decadence

  1. Tja Amethyst är ju ”månadsstenen” för februari, så det är väl därför… Kanske fanns någon kollektion med alla månader?

    Det är en fin färg, men jag hade nog gillat det mer om det hade mer… glöd? Var lite mörkare? Tja, något klickar inte riktigt helt :)

Kommentarer är stängda.