nubar-mynewobsession-1

Dags för måndag igen då! Fortsatt snöoväder här i Norrköping, men måste gå ut på en promenad idag innan min rygg går sönder. Önskar jag hade vänner eller ett jobb, är lite trött på att gå omkring i min lägenhet. Men jag har åtminstone fått min symaskin nu, så när jag tvättat lite nya tyger vi köpte ska jag sy ett lapptäcke till bebisen! =)

Nåja, måndag betyder Blå Måndag, besök Emelie för fler blå manikyrer idag!

Idag visar jag ett lack som någon av er säkert kommer påstå är grönt. Jag tycker det var blått, både på min skärm och på naglarna. Nubar – My New Obsession som kom i My Sweet Escape Collection 2013. Jag har bara Sour Apple från den kollektionen, är lite mätt på Nubars krämlacker även om de oftast är riktigt bra. Det här är en turkos nyans, mild och behaglig men inte så spännande.

Här är det tre lager, bra pensel och formula men täckte inte riktigt på bara två. Fin glans även utan topplack.

Vad tycker du om detta? Fint?

nubar-mynewobsession-2nubar-mynewobsession-3nubar-mynewobsession-4nubar-mynewobsession-5nubar-mynewobsession-6

  1. Snöar för fullt här i 08-land också! =) Det här lacket är helt klart blått i mina ögon, turkosblått om det finns något sådant. Mycket snyggt, väldigt somrigt. :)

  2. Tycker de var somrigt och jättefint och helt klart blått i mina ögon.
    Undrar om jag missat nåt inlägg här, trodde du hade jobb…

  3. Detta är definitivt blått! Riktigt snyggt och jag älskar dina naglar och dina bilder! Måste själv bli bättre på bilder.. Men det kommer förhoppningsvis med flytten.

    Jag önskar jag bodde närmare dig, då kunde vi promenera och dricka kaffe <3

Comments are closed.