Ännu ett lack från Birds of a Feather-kollektionen från Orly – Nite Owl. Ett ljust beigefärgat lack,  som går mot rosa, med ljusare skimmerpartiklar som faktiskt syns på nageln även om effekten inte är så märkvärdig. Jag är inte så förtjust i beiga och taupefärgade lack, tycker inte det är snyggt med bajsbruna naglar. Detta är på gränsen till fult för mig, men det funkar.

Som vanligt med Orlys lack flyter det på bra om än lite rinnigt om man får för mycket på penseln. Men det drar inte med sig färgen under. Detta är två lager förresten, kanske hade ett flödigt första lager räckt men jag är alltid försiktig på första och ansåg att det behövdes ett till. Det torkar snabbt och utan problem men det var svårt att få snygga kanter.

Köpt på eBay, precis som de andra i samma kollektion jag visat, Sea Gurl och Fowl Play. Bilden överst och till vänster nedan tagen med blixt, de andra två i dagsljus utan blixt. Bilden nedan går att se i ett större format.

 

  1. Snyggt och awesome namn förstås. Hm, fast detta är väl inte bajsbrunt? I sådana fall tror jag inte man mår så bra om man klämmer ut denna nyans. Haha!

Comments are closed.