chinaglaze-sunofapeach-4

Efter en kebabrulle och tv-sänt kungligt bröllop hela eftermiddagen känner jag mig mer eller mindre återställd! Nattens sömnbrist och äventyr bakom kameran gav mig fysiska symptom som liknande baksmälla, vilket det iofs var värt! Vi kommer gå på fler nattliga fotorundor i sommar.

Dags så att återgå till uppvisningen av China Glaze sommarkollektion Sunsational Neons On The Shore Collection. Idag ännu ett krämlack i neon, oranga Sun of a Peach. Visst, persikorosaorange kan jag väl gå med på att färgen går i, inte fullt orange men oj så lysande. Dessa neonlack har en extremt lysande pigmentering, det är nästan sjukt. Nu ser jag att Serena Williams (tennisstjärnan ni vet!) har ett hårband i samma nyans! Neon som sagt.

Bilderna är inte tagna i full sol förutom en som blev ok. Men ni ser dessa bilder hur mycket det faktiskt lyser. Det är så vackert att det gör ont i ögonen. Tyvärr lite jobbig formula, har tre lager här men hade kanske behövt ett lager till – eller tre lager bättre målade än det jag åstadkom. Lite streakigt med andra ord, tror inte det syns på bilderna dock. Inget topplack denna gång.

Vad tycker ni om detta då? Är orange/persiko neon hett i sommar?

chinaglaze-sunofapeach-2chinaglaze-sunofapeach-1chinaglaze-sunofapeach-3chinaglaze-sunofapeach-5

  1. Älskar’t! Fasen, jag måste verkligen beställa hem några ur kollektionen…kanske lite senare i sommar. Måste beta av min samling först.

  2. Åh, det här är på väg hem till mig och nu längtar jag ännu mer efter det efter att ha sett dina fina bilder på det. Det är så läckert!

Comments are closed.