Lite bilder på världens mest svårfångade lack! Otroligt lättlackade, lite kladd blir det alltid när man darrar med handen en aning men annars är det väldigt lätt att få snygga nagelbäddslinjer. Det ser mycket snyggare ut med några mm mellanrum, eller hur? Se bild två nedan så förstår ni vad jag menar.

Orly Lunar Eclipse är det blå lacket från Cosmic FX, på bilden endast två lager och det skulle nog behövts tre lager för en riktigt opaque look. Tjusigt lack, det lyser om det, men det är inte så märkvärdigt. Jag blingade denna med tippar av Halley´s Comet senare, men det gick inte alls att fånga på bild.

Orly It’s Not Rocket Science är det gröna, men inte helt gröna utan det har lite bruna flecks eller vad man ska kalla det. Detta kräver ett ordentligt underlag, för det färgar tydligen av sig rejält på naglarna. Väcker uppmärksamhet, men passar inte riktigt min hudfärg just nu dock.

Ser ni att jag klippt ner mina naglar rejält? Kände för lite kortare naglar, skulle ha gått till Fia idag men har avbeställt det denna månad.

Comments are closed.