26 april, 2024

Zoya – Matte Collection

zoya-matte2Jag har faktiskt missat att visa dessa matta lack från Zoya! Jag passade givetvis på att beställa dem också i samband med Nailmail-beställningen av Zoya. Jag tycker dessa flaskor är snyggast av alla matta lack som kommit i höst, älskar att de är frostiga och ser annorlunda ut mot de vanliga flaskorna.

På naglarna har jag just nu Loredana, den vänstra flaskan på bilden nedan. Det är svårt att se skillnad på Loredana och Dovima utifrån, men har för mig att Dovima är svartare – rätta mig gärna om jag har fel! För jag har faktiskt bara testat Loredana!

Jag har bara använt ett lager och det räcker gott, jag har också använt Essie Matte About You för lite mer skydd.

zoya-matte

2 tankar på “Zoya – Matte Collection

  1. Jag fick ju alla tre från dig, och de är jättefina! Jag har snabbtestat dem och Dovima är mer svart medans Loredana är grå. Jättesnygga båda två! Härligt med skimmer i det matta, mycket roligare än de helmatta, tycker jag.

    Lackade en kompis med Loredana med vanligt överlack och orangea kristaller och det blev sjukt snyggt! Har inte hunnit fram till dem själv än. (Polaren får ställa upp med extra naglar när jag inte hinner testa alla mina nagellack på mina egna…)

Kommentarer är stängda.