butterlondon-thamsen-1

Hurra hurra hurra, det är onsdag igen och dags för Grön Onsdag! Varmt välkommen till denna härliga temadag! För du är väl med idag med dina härliga gröna naglar? Var gärna med före 21, så blir jag extra glad =)

United in Green v 41: Koder kommer presenteras from fredag på vår Facebooksida, de kommer även finnas här på bloggen i en textfil som förra åren men den blir ju rätt lätt lång och oöverskådlig. Gilla gärna vår sida på fb så du får all info du behöver inför måndag!

Idag vill jag visa er ett lack som kanske legat lite för länge, kanske välförtjänt… Butter London – Thamsen alltså, som ju är lite turkos men idag bestämmer jag att det lutar mer åt grönt. Det får ni leva med! :D Bilder tagna i solen så blev lite extra blingigt. Jag tycker det är härligt sjögrönt, antagligen precis som floden Thamsen i sitt härliga smutsiga tillstånd.

Här är det två lager, bra formula och pensel. Inte så mycket att säga om det, det talar inte till mig så mycket.

Vad tycker du om detta? Och är du med idag?

butterlondon-thamsen-2butterlondon-thamsen-3butterlondon-thamsen-4

[inlinkz_linkup id=451283 mode=1]

  1. Me likey! Sketasnyggt helt enkelt! =) Är med idag, kör arkivbilder nu för min förkylning släpper inte och jag orkar inte riktigt fixa naglar just nu…

    • Nej, unikt är det sannerligen inte, kanske därför det fått vänta så länge. Och ditt var ju snyggt!

  2. Det där är definitivt mer grönt än blått ;) Blir dock ingen grön onsdag för mig den här gången, har inget att visa. Sorterade just in min lack i min nya Helmer och de fyllde inte ens halva =( Haha.

    //Emma Hå

  3. jag tycker det är ett finfint sjögrönt lack, vill ha ett i den nyansen. är tyvärr inte med för jag känner mig inte grön idag (har iofs gröna bilder från min spa-helg istället ;))

Comments are closed.