25 april, 2024
Okategoriserade

Flipping it up!

Ja herregud, man ser ibland inte hur osymmetrisk man är innan man sätter ihop de olika halvorna. Ok att man kanske gör en min på ett foto så munnen blir skev eller det ena ögonbrynet är höjt, men ibland undrar man alltså… Gillar tuppkammen på den till höger förresten, punk!

Vilken är snyggast? Jag gillar normalt min högra ansiktshalva bäst, men det är kanske bäst att den vägs upp av en annan sida…

karin-flip1karin-flip2

4 tankar på “Flipping it up!

  1. Ha, ha! Du är lite lik Victoria Beckham på den vänstra bilden, faktiskt :) Jag tycker överlag att det är lite skumt med kamerajaget vs spegeljaget, för även utan att jag manipulerar en bild som du nu gjort, tycker jag att jag ser helknepig ut på kort! Kantig och knotig med stirrig blick; så blev jag t.ex på passfotot nu senast! Alla tycker att jag är mig lik, men så där ser jag då rakt inte ut i spegeln! Tur är väl det, för då skulle jag aldrig mer gå utanför dörren ;)

  2. Håller med moonstruck, innan jag bläddrade ner ht tänkte jag att du var jättelik Posh :) Testade själv att göra som du med en sida av ansikte, själv såg jag ut som en fluga, haha:)
    .-= » Josephine- Makeuponistas senaste inlägg: Babydoll =-.

  3. Victoria Beckham, Vaaaah!! Det får ni allt bevisa med en bild!!
    Jag tar rätt många bilder på mig själv som bekant så jag är rätt överens med att bilderna som kameran tar är samma som i speglen. Fast oftast blir iofs bilderna bättre … Hm…

    Vore kul att se din version Josephine!

Kommentarer är stängda.