depend-7day-7087-XOXO-Hugsandkisses-1

Tänkte visa det genomskinliga lacket från sommarens Dependkollektion, kanske lite meningslöst men jag arbetar i er tjänst!

Detta är alltså Depend – 7day – 7087 – XOXO Hugs and kisses, ett helt genomskinligt lack med aningens blått skimmer. Ni ser skimret i den högra stående bilden nedan. Ger en fräschör till nageln, mina är ju bedrövliga just nu så det behövs ju.

Här är det två lager tror jag.

depend-7day-7087-XOXO-Hugsandkisses-2

  1. Är dina bedrövliga menar du? Då har du inte sett mina. *bööööööl, snyft, snörvel* Det här lacket är jag inte taggad på av den anledningen men snart ska jag väl ge mig på kollektionen och får bjuda på mina hemskingar till naglar.

    • Ja de är bedrövliga. De ser ju bra ut här men skivar sig otroligt mycket. Och dina blir ju bättre snart =)

Comments are closed.