19 april, 2024

NfuOh – #12 + Essie – Matte About You

Mesigaste lacket ever, tre lager krävs för att få någon färg alls. NfuOh #12, ingick i Classy i Nailmail i våras – och där fungerade det ju perfekt! Men på mina händer, not so much. Här har jag också Essies Matte About You, tycker det blev snyggare med matt effekt.

Usch, jag är så dålig på att lacka, borde lära mig att göra det snyggt. Problemet med att kladda på nagelbandet och på kanterna är ju att det lättare går att peta upp ett sjok så allting lossnar. Jag är av den petiga typen, jag kan inte låta bli om det är kladdigt utanför. Så jag måste verkligen, VERKLIGEN lära mig att lacka snyggt och ordentligt!

nfuoh-matt

Pappas operation gick bra, han är numera stelopererad i nacken och han har kvar känseln i överkroppen. TACK för alla era tummar och ert stöd under dagen! Ni är bäst!

6 tankar på “NfuOh – #12 + Essie – Matte About You

  1. Puh, vad skönt att din pappas operation gick bra. Vet du vad man gör – jo man sätter ner penseln mitt på nageln och sen ”backar” man den tills det är nån millimeter kvar till nagelbandet innan man målar mot tippen. Jag gör jämt så för då får man inte nagellack i nagelbanden. Tjing!

Kommentarer är stängda.