mentality-protect-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Veckans bästa dag, även om det tydligen ska snöa ikväll… Ehm… Nåja, vi kan väl njuta av grönt ändå hoppas jag? Visst är du väl med? Lägg till din länk nedan, gärna före kl 21.

Idag vill jag visa er ett av mina nyligen inköpta lack, Mentality – Protect. Ett skogsgrönt lack som torkar matt, riktigt härlig nyans. Jag gillar den matta finishen, men har lagt topplack på det för att visa även det. Gillar verkligen färgen och det är en väldigt fin finish även blankt. Något suddiga bilder tyvärr, fick ha ganska långsam slutare för att få in tillräckligt med ljus så det blev inte så skarpt tyvärr.

Ganska bedrövlig formula dock, torkade lite långsamt och blev lite segt och trögt. Lite jobbigt att måla med, drog med sig underliggande lager och blev randigt. Fick göra om två naglar också som jag sabbade, suck…

Men i övrigt är det ju ett vackert lack, eller hur?

mentality-protect-2mentality-protect-3mentality-protect-5mentality-protect-6mentality-protect-4

[inlinkz_linkup id=464253 mode=1]

 1. Superfint – gillar det faktiskt mest som matt, det är ovanligt för mig… Trist med formulan, de Mentalitylack jag testat har varit bra så här långt. Lägger till länk senare i kväll! =)

  • Ja, jag föredrar det också som matt. Jag blev jätteförvånad över att det var så segt, men kanske går att fixa med thinner.
   Kul att du var med! =)

  • Jag gillar verkligen matta lack, de kanske är lite jobbiga eftersom de torkar så snabbt men inte att det var så segt… :/
   Kul att du var med idag! =)

 2. Matt och grönt. Älsk! Skitsnyggt även som blankt men matt…underbart. :) Jag visar ett grönblått lack idag. Lovar, det är mer grönt i verkligheten än vad mina bilder visar. :)

  • Som blankt menar du? Ja, då är det ett dussinlack, matt är det mer unikt och häftigt.
   Kul att du var med idag! =)

Comments are closed.