glittergal-crushedego-1

Dags för Holofredag igen! Nu när jag själv har hand om Grön Onsdag förstår jag hur mycket jobb som ligger bakom! Så en eloge till Kerstin som orkar rådda med det – med en nyföding där hemma!

Idag vill jag visa er den lila skönheten Crushed Ego från Glitter Gal! En riktigt härlig, tung flaska med en lite för liten borste. Bra vad gäller formula och pigmentering men också ett riktigt stort problem. Tar du på topplack försvinner regnbågarna. Ni ser på mina bilder att jag har topplack på ringfingret, lacket blir mycket mer lila och visst syns det en liten holoeffekt även där. Men inte alls lika tydligt som de gör om du inte har topplack.

I övrigt är detta en helt underbar nyans av lila! Stark, kraftfull och precis rätt. Älskar det! Tror det kommer upp någon av dessa i shoppen så snart jag fått iväg Butter London!

Bilderna är tagna både i fullt solljus och under en lampa.

glittergal-crushedego-2glittergal-crushedego-3glittergal-crushedego-4glittergal-crushedego-5glittergal-crushedego-6glittergal-crushedego-8glittergal-crushedego-7

Det här är inlägg 10 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

  1. Tack för påhejande, det tar en del tid :) Denna veckan länkar jag på tills den lille vaknar, sen ska vi iväg, så det finns risk för väntan…

    Ditt lack här är verkligen vackert! Och en eloge till dig också för grön onsdag, jag funderar redan på nästa veckas bidrag ;)

Comments are closed.