Uppdatering: Det är ju Blå Måndag idag, hurra! Besök Mrs Data för fler blå lack.

Åh vad jag trivs i mina korta naglar! Perfekt längd och gör att mina händer inte ser så knotiga ut! Däremot är det lite jobbigt med skinnet under naglarna som sticker ut så pass mycket att det känns… Jaja…

Här har vi vackra Ciaté Regatta! Ännu ett lack i min favoritnyans av blå, dammig liksom. Inte teal, inte turkos, mer som jeans eller så. Ni ser på närbilderna att det påminner lite om ett par jeans. Jättefint skimmer som ger det ett härligt djup också.

Vet ni det bästa då? Det här är ETT lager! Otroligt välpigmenterat och jättelätt att lacka med! Torkade snabbt och utan kladd, med snygga kanter som följd. Jag lackade igår så visst har det blivit lite slitet men jaja… Top Notch i alla andra avseenden!

  1. Jag tycker dina naglar är väldigt fina i den längden du har nu. Den här färgen tycker jag väldigt mycket om och kan absolut tänka mig att införskaffa det.

Comments are closed.