clinique-longlastmattelipstick-1

För ett tag sedan fick jag ett härligt paket från Clinique med nya läppstift, nya Clinique Long Last Soft Matte Lipstick. Jag har inte mycket erfarenhet av Cliniques läppstift men jag gillar verkligen dessa!

clinique-longlastmattelipstick-4

Jag fick två färger, Mandarin och Beauty – en orangekorallig och en mer gammelrosa. Matte Beauty har ni ju sett i en dagens, men Mandarin har jag ännu inte fotat – kanske blir till onsdagens mejk? Det är riktig krämig och härlig formula, täcker läpparna utan att bli flammig och torr på läpparna. Mina läppar är ju alltid väldigt torra dock, så får tänka på att återfukta dem innan.

Känns som jag skulle behöva fler av dessa!

clinique-longlastmattelipstick-2clinique-longlastmattelipstick-3clinique-longlastmattelipstick-5

Comments are closed.