iamcustomcolor-takhideousnewgirl-1

Äääntligen fredag. Har ju haft nackspärr sedan helgen, fick healing av mamma i tisdags och kunde utan problem jobba i onsdags och torsdags; men nu idag vaknade jag med mer ont än nånsin. Tyvärr får jag ingen tid förrän på måndag, får försöka stå ut tills dess. Ska strax gå ut och gå en promenad.

Men först – Holofredag! Besök Kerstin för fler härliga holos!

Idag vill jag visa ett lack med betydligt mer holoeffekt än det Mentality ni fick se förra veckan, nämligen min vän Ashleys I AM Custom Color – TAK Hideous New Girl. Det här fick jag i somras av henne, just nu är en stor flaska på rea så passa på om du gillar det! De här små flaskorna är ju kul för att testa ett lack, men jösses vad svårt det är att hålla i det när jag skulle fota det. Men som ni ser, en ljuvlig lavendellila men mycket stark holoeffekt. Jag vet ju hur noga Ashley har varit med att hitta det perfekta holopulvret så effekten är alltid väldigt stark.

Här är det tre lager, mycket bra formula och lättlackat. Inga problem med att få snygga kanter, jag har inte städat detta lack. Jag är mycket nöjd med detta, så vackert!

Vad tycker du? Blir du sugen?

iamcustomcolor-takhideousnewgirl-2iamcustomcolor-takhideousnewgirl-3iamcustomcolor-takhideousnewgirl-4iamcustomcolor-takhideousnewgirl-5iamcustomcolor-takhideousnewgirl-6

Comments are closed.