orly-flirty-1

Dag 4 av United in Pink. Ni har väl besökt Helena på Lacky Corner? Jag är säker på att hon skrivit mycket klokt i ämnet. Jag uppmanar bara vidare att gå igenom dina bröst nästa gång du duschar och skänka pengar till bröstcancerfonden.

Idag vill jag visa er det lack som prickarna var gjorda av igår. Visst var jag smart med en rosa nailart? =) Detta är alltså Orly – Flirty vilket är en starkt neonrosa ganska matt sak med skimmer i silver. Fantastiskt vackert! Är ju inte alls förtjust i rosa annars men detta var läckert. Förmodligen för att det är matt och neon. Flirty ingår i Happy Go Lucky Collection som kom 2011. Andra lack i kollektionen är gröna Fresh, blå Frisky och lila Frolic. Om någon har Fresh köper jag den gärna!

Här är det tre lager för full täckning och tyvärr torkade det jättelångsamt. Bilderna i närbild blev därför helt mosade, inte vidare bra därför.

Vad tycker du om detta? Härligt va?

orly-flirty-2orly-flirty-3orly-flirty-4orly-flirty-5orly-flirty-6

[inlinkz_linkup id=450802 mode=1]

Comments are closed.