smittenpolish-electriclime-1

Holofredag och nu är julen över! Idag är Anders och Nadine på ett tåg mot Arvika, i Arvika hämtas hon med bil till norska Eidsvolle medan Anders vänder tillbaka mot Norrköping. Så idag tänkte jag gå ner på mellandagsrean och se om jag hittar något köpvärdigt. Har tyvärr inte mycket pengar men något bra fynd kanske jag kan göra.

Som sagt är det holofredag, besök Kerstin och beskåda fler holos idag!

Jag fortsätter visa nytagna bilder, trots bristen på sol tycker jag mina bilder på helt ok ändå. Idag blir Smitten Polish – Electric Lime, ett lack som verkligen motsvarar sitt namn. Det är verkligen limegrönt, borde kanske sparat denna till Grön Onsdag istället men en holo är en holo! :D Jag älskar den här färgen och jag älskar att regnbågarna syns även i kasst dagsljus.

Här är det bara två lager, jag tror att om jag haft längre naglar hade det behövts tre för att undvika vnl. Tittar man noga syns det men det är inget jag störs av som det är nu. Lättlackat även om jag kladdade en del, torkade rätt snabbt också även om jag använde snabbtorkande topplack från Nubar. Sista bilden längst ner är tagen med blixt.

Jag älskar detta som ni förstår, men vad tycker du? Rösta ovan och säg vad du tycker bland kommentarerna!

smittenpolish-electriclime-3smittenpolish-electriclime-6smittenpolish-electriclime-2smittenpolish-electriclime-4smittenpolish-electriclime-5smittenpolish-electriclime-7

Comments are closed.