tors-3010-1

Torsdagsmejken, en väldigt kontrastlöst mejk. Inte färglös även om det är väldigt få färger…

Här har jag använt min Nars duopalett Blade Runner. Som bekant har den en fantastisk grön skugga som jag använder rätt ofta, men det har också en roströd skugga. Som jag aldrig använt. Har säkert swatchat den men aldrig på ögonlocken. Ändring på det nu således och den var ju rätt fin? Här har jag matchat den med MUS-skuggan Kebenekaise, vilket är en highlighterskugga i globlinjen och i inre ögonvrån.

Blev lite kontrastlöst alltså, borde haft annan färg på rouget och läppstiftet kanske. Men det höll bra och jag kände mig fin – allt som behövs =) Passande för Halloween ikväll med eller?

tors-3010-2tors-3010-3

Produktlista

Hud
Foundation: Apolosophy CC Cream
Rouge: Mac Ombre Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store – Kebnekaise. Nars – Blade Runner
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: Idun Ögonbrynspenna – Ask
Eyeliner: Kicks eyeliner

Läppar: Läppbalsam

Attityd: Helt ok, lite trött efter för lite sömn men annars ok.