zoya-kimber-1

Sjätte dagen av United in Pink! Har du besökt Helena på Lacky Corner och läst mer om kampanjen? Kul att så många är med tycker jag.

Idag får jag visa en repris, jag hittade inga andra otestade rosa lack (kanske finns, men orkade inte gå igenom alla) så tänkte att det här kunde få repriseras. Synd att bilderna är sämre än sist jag visade det men det får man ta när ljuset är dåligt. Zoya – Kimber alltså, som kom i sommarkollektionen 2012. Härligt hallonrosa nyans med guldskimmer, mycket vacker. Gillar verkligen den här nyansen och det är också ett av få rosa lack som jag trivs i.

Här är det tre lager, som ni ser är det lite rinnigt. Jag har städat i nagelbanden men det syns fortfarande. Ljuset gjorde det också svårt att få skarpa bilder men hoppas ni ser det vackra ändå.

Vad tycker du om detta? Tjusigt va? Kimber kommer visas även imorgon i min mycket o-kreativa nailart!

zoya-kimber-2zoya-kimber-3zoya-kimber-4zoya-kimber-5zoya-kimber-6

[inlinkz_linkup id=450804 mode=1]

Comments are closed.