depend-7day-7055-catchasailor-1

Hallå måndag! Ännu en helg har passerat som vi tillbringade i soffan tittandes på serier på Netflix. Jag har fått någon konstig yrsel och hög puls, direkt efter att jag vaknat fram till lunch ungefär. Så jag brukar tillbringa förmiddagen i sängen med Soto (och Anders) tills det gått över. Skönt ändå att jag inte har en massa måsten just nu.

Jag och Anders firar förresten 7 år ihop idag, 2 år som förlovade! =) Tiden flyger!

Idag är det Blå Måndag som vanligt, besök Emelie för fler blå manikyrer. Själv visar jag förra helgens manikyr – Depend – 7day – 7055 Catch A Sailor. Lackade med detta på lördagen och bilderna är tagna på måndagen, ni ser att det är lite slitet på pekfingret och att nagelbanden krupit upp. I övrigt har det hållt bra. Catch a Sailor tillhör sommarkollektionen, vet inte om de kommit ut i affären än. Men det är en mild blå nyans, turkosaktig men utan att gå mot grönt.

Här är det 3 lager, det blev lite flammigt efter två så ytterligare ett krävdes. I övrigt lätt att lacka med och höll bra som sagt.

Vad tycker du om detta? Härlig sommarnyans?

depend-7day-7055-catchasailor-2depend-7day-7055-catchasailor-3depend-7day-7055-catchasailor-4depend-7day-7055-catchasailor-5depend-7day-7055-catchasailor-6

Comments are closed.