Hej fina besökare! Dags för ännu ett inlägg i kategorin Grön Onsdag! Är du med idag, så här på årets sista onsdag? Tänk att det snart är 2017, hoppas verkligen att färre tonårsidoler lämnar oss då. Men nu ska vi inte deppa utan det är dags att njuta av grönt i alla upptänkliga nyanser! Var med nedan via inLinkz.

Jag råkade ut för en olycka i trappen på juldagen, trampade snett och ramlade ner några steg. Slog i rumpan och andra foten samt tog emot mig med vänster hand. Tråkigt nog bröt jag långfingernagel och tumnageln, så just nu ser jag lite vingklippt ut. Jag har kortat de övriga naglarna men det gick inte att korta längre ner utan att behöva klippa bort huden. Såatteh… Här är iaf OPI – Did It On ‘Em från Nicki Minaj-kollektionen som kom ut 2013. Den här miniflaskan fick jag av Andrea.

Jag antar att det är ganska likt Who The Shrek Are You men det är lite mer gult än Shrek. Jag har tyvärr inte tillgång till det för en jämförelse. Det är en ganska gul nyans av grönt, men rätt kul ändå! Bilderna är tagna i mulet dagsljus, i lite sol och under ledlampa.

3 lager behövdes för att undvika strimmor. Bra formula men lite knepigt med den lilla penseln.

Visst är det fint ändå?


Comments are closed.