glittergal-lizardbelly-9

Sådärja, klar med packandet av A England och har också hunnit träffa mamma en sväng! Idag är det fredag och som vanligt är det holofredag! Besök Kerstin för fler underbara holos idag!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Tyvärr hann jag inte lacka om och fota något av alla fina holos som A England har, så istället blir det ett från Glitter Gal. För ni vet väl att månadens lack på Nailmail är just Glitter Gal? Idag vill jag visa er superfina Lizard Belly, en mörkt tealgrön holo som på mina bilder mest ser svart ut. Grön är den, även om den inte är gröngrön! :D

Här har jag använt två lager, möjligen ovanpå ett annat lack men det har jag inte noterat tyvärr. Glitter Gals små flaskor har naturligtvis en mindre borste, men de är ganska lätta att måla med iaf. Det är inte heller svårt att få snygga kanter. Kolla in mitt tidigare inlägg med Lizard Belly förresten.

Jag gillar det här lacket! Kanske ingen skrikig holo men det är fint ändå! Vad tycker du?

Här hittar du fler inlägg med Glitter Gal!

glittergal-lizardbelly-15glittergal-lizardbelly-14glittergal-lizardbelly-13glittergal-lizardbelly-10glittergal-lizardbelly-12glittergal-lizardbelly-11

  1. Snygga bilder! Jag tyckte LB var lite väl svart när jag testade den första gången och sen blev den liggande. Jag måste ta fram den igen.

  2. Riktigt snyggt! Jag har testat detta lack hos Sminkan för flera år sedan och gillade det då. Fick hem en flaska i veckan så kommer definitivt att bära det igen snart.

Comments are closed.