29 mars, 2024

Holofredag: Layla – 18 Coffee Love

Vi avslutar denna vecka med en holofredag! Det var lite roligt att kolla igenom arkivet igen med nagellack, det var först i år som jag verkligen skaffade mig en massa hololack. Det kommer några nya snart hoppas jag, från Jade. Så jag kommer vara med i holofredagen åtminstone till oktober =) Om du vill kolla mina tidigare holofredagar kan du använda denna label!

Idag har jag använt bruna Layla Coffee Love! För ovanlighetens skull har jag även tagit med en bild i vanligt dagsljus, där ni kan se den bruna nyansen på lacket. Jag är ingen älskare av bruna och taupe-färgade lack, men detta funkar ändå trots allt. Kanske beror på solbrända händer eller att det är just exakt den bruna nyansen som funkar på mig.

Jag tycker också att regnbågarna är mindre i vanligt ljus, men i solen – paaaw! Jättefina regnbågar som explorerar i solen. Perfekt formula som alltid med Laylas lack, även om jag fick en del kala fläckar på första lagret. Och som ni ser, jag tillbringade gårdagskvällen med att klippa, fila, buffra, cuticle remova, olja och massera mina naglar. När mina naglar blir för långa kurvar de sig inåt, vilket jag iaf inte tycker är så snyggt. Men de växer ut snabbt igen…

Nu, bildspam in absurdum!

 

12 tankar på “Holofredag: Layla – 18 Coffee Love

  1. Jäklar vad snyggt. Gillar längden på dina naglar och de ser perfekta ut. Vi har nog ganska lika form på våra naglar. Dessutom kurvar sig mina naglar inåt också när de blir längre.

Kommentarer är stängda.