zoya-charla-1

Tack för er feedback på min fråga igår om Orly Halley’s Comet! Den kommer på onsdag, för i jämförelse med detta lack jag kommer visa för veckans Blå Måndag är den helt klart grön. Besök Tove idag för fler blå manikyrer!

Detta är alltså Zoya – Charla! Charla kom i Sparkle Collection sommaren 2010, tillsammans med bland annat Ivanka som ni ju sett tidigare och älskat. Charla är en minst lika vacker glassfleck, om än kanske lite mindre skir än Ivanka. Härlig blå grundfärg med flecks som gör att det skiftar en aning i grönt och lila. Bäst blir lacket i skugga, då kommer den metalliska glansen fram och den duochroma effekten.

Här är det tre lager, mycket lättlackat och enkel att få snygg runt kanterna.

Jag tycker detta är sagolikt vackert, ett bra alternativ till Halley’s Comet men inte lika grön alltså.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

Förresten – tycker ni jag har för många bilder i mina nagellacksinlägg? Jag har ju möjlighet att få makrobilder nu äntligen vilket jag tycker förbättrar kvalitén markant. Men är de för många?

English: Zoya Charla from the magnificent collection Sparkle Collection. Lovely color and finish on this!

zoya-charla-2zoya-charla-3zoya-charla-6zoya-charla-5zoya-charla-4zoya-charla-7

  1. Charla är ju en riktig klassiker vid det här laget – och det med all rätt. Jag har det inte själv, i stället har jag Catch Me In Your Net från OPI. Lika fin med något skirare. :-)

Comments are closed.