28 november, 2023

Nubar – Wildlife

Den första jag ville testa ur Going Green kollektionen var Wildlife. Jag är liiiiite (yttepytte) mätt på gröna lack, så jag ville testa ett som var duochromt. Alltså Wildlife. Så superläckert! Detta är två lager men det hade kunnat räckt med ett. Det är så väldigt lättlackat att det bara rinner på som flytande guld eller nåt.

Färgen är som sagt svår att beskriva, men det är ungefär som en spyfluga. Inte riktigt lika mörk, men det är bronsigt med gröna toner i. Såå fint och så himla superläckert! Jag klippte ner naglarna lite också förresten, kvalitén är inte så bra numera!

10 tankar på “Nubar – Wildlife

  1. Vilket läckert nagellack! Får t o m mig att önska att jag hade långa naglar att måla.

  2. Galet snyggt! Längtar tills det är dags för Going Green med Nailmail. Jag ska ha allihopa :-D

  3. Åh det är verkligen så snyggt. Älskar den typen av lack. Gärna olivfärgade eller mörkbruna med härligt skimmer. Mmm. Snyggt. Kunde inte vänta så jag har beställt tre gröna från kollektionen men jag kommer såklart köpa resten när det kommer i Nailmail. Finns inga roligare paket att få, än de med lack och smink.

Kommentarer är stängda.