Det är holofredag idag och jag tänkte vara med! Såg att Emma godkände scattered holo, så hoppas hon godkänner detta. Beklagar de riktigt usla bilderna, bilderna är antingen suddiga eller utfrätta…

Detta är iaf otroligt vackra persikorosa Different Dimension – Space X. Den här nyansen alltså, så vackert! Säger ju att jag är mer och mer rosa… Iaf, det här lacket är ju lite duochromt och egentligen snyggare i skuggan än i direkt sol. Ni får se lite av alla. Får väl ta och använda detta igen nån annan gång och ta bättre bilder.

2 lager, bra formula och pensel. Torkade snabbt och höll i 5 dar.

Visst är det läckert!?

  1. Klart att jag godkänner, det är inte så petigt med mängden regnbågar tycker jag:) det är väl som med grön onsdag, alla lack vi deltar med är ju inte knallgrön direkt, men det är ju kul att folk vill haka på ens temadag! Lacket var jättefint, snyggt och annorlunda!

Comments are closed.