25 april, 2024

Blå Måndag: Essence – The Boy Next Door

essence-theboynextdoor-1

Måndag igen, efter en rätt jobbig helg och natt. Är förkyld och kan knappt andas på nätterna när allting sväller igen och munnen torkar ut. Så jobbigt, dumma gravidkrämpor! Skönt dock att jag inte har några andra problem peppar peppar! Vi gick upp 4.30, sov några timmar i soffan men efter frukost har jag hunnit vattna alla blommor och tvätta fönstren i vardagsrummet! Woop!

Men måndag alltså, aka Blå Måndag hos Emelie! In och besök henne idag willya, det ska jag göra =)

Idag är det ännu ett lack jag fått i present, troligen från Aylin i Turkiet.  Essence – The Boy Next Door är en milt blått krämlack, lite halvt jeansblå men ljusare. Inte kornblå iaf. Ett ganska tråkigt lack även om färgen är helt ok, men hade gärna haft lite mer effekter i det om du fattar.

2 lager har jag här, rätt ok formula men torkade lite långsamt. Fotad under en lampa, men jag har skaffat en app som mäter ljustemperaturen så den färgen är helt korrekt.

Vad tycker du om detta?

essence-theboynextdoor-2essence-theboynextdoor-3essence-theboynextdoor-4

5 tankar på “Blå Måndag: Essence – The Boy Next Door

  1. Färgen är väldigt fin och lacket ser himla snyggt ut på dina naglar! Föredrar skimmer- och glitterlack så det känns jättekonstigt att ”bara” ha ett krämlack på naglarna för det känns lite endimensionellt utan djup… är det så du menar när det skulle behövts nåt mer kanske?

  2. en sån blå färg vill jag ha, fin. kan hålla med om att det känns lite konstigt att ha mer vanliga lack men lite skönt att bryta speciallacksdagarna ibland. dessutom är det bra som bas till t.ex. glittertoppar =)

Kommentarer är stängda.