hungryasian-mintcondition-1

Hallå och välkommen till veckans Gröna Onsdag! Tjoho för onsdagar!

Du är väl med idag? Lägg till dig nedan via inLinkz. Gärna före 21 så jag slipper sitta så länge på kvällen.

Idag visar jag ett lack som jag fått av Helena i födelsedagsgruppen – Hungry Asian – Mint Condition. Mintblått/grönt har vi ju sedan länge godkänt på den här temadagen, detta känns dock mer grönt än blått så jag godkänner det. Basen är alltså mintgrön och så är det smått glitter i turkos, lila, rött… Tack vare att glittret är så finmalt blir det inte för mycket, det är riktigt snyggt på naglarna.

2 lager, mycket bra formula trots en något för rakt skuren pensel. Mycket fin finish och dessutom ok torktid med snabbtorkande topplack.

Visst är det fint? Borde sparat det till våren kanske men kände för lite ljusare nyanser. Bilderna är tagna i mulet dagsljus och under led-lampa.

hungryasian-mintcondition-2hungryasian-mintcondition-3hungryasian-mintcondition-4


    • Ja, därför jag gillar det med. Hade lätt kunnat bli för stökigt tror jag.
      Jättekul att se dig igen! :D

  1. Det där lacket är bara så fint! Ångrar att jag inte skaffade ett till mig själv också.

    Jag är med idag, men inte alls med ett lika fint lack som ditt.

Comments are closed.