indigobananas-emsrecombination-1

Varmt välkommen till Aprils sista Gröna Onsdag, dessutom Valborg! Ja, och grattis Kungen, hoppas du fick frukost på sängen (som vanligt…). Är du grön idag denna ljuvliga dag? Lägg till din länk nedan via inLinkz! Gärna före 21, så jag slipper vara uppe alltför sent.

Idag vill jag visa er min present från Ulrika i min födelsedagsgrupp, nämligen Indigo Bananas – EMS Recombination. Det här är ett illgrönt skimmerlack, tyvärr utan holoegenskaper trots att det ser lovande ut i flaskan. Färgen är väldigt fin, en grön som går mot gult, men jag gillar inte riktigt finishen. Hade nog verkligen velat ha mer finmalt skimmer, ser nästan knöligt ut här ju.

Tre lager, bra formula och pensel men kanske lite skirt även på tre lager.

Tyvärr ingen favorit, även om jag verkligen vill gilla det! Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

Och var med idag för sjutton! :D

English: Indigo Bananas – EMS Recombination, pretty green color but Im not a fan of the finish.

indigobananas-emsrecombination-2indigobananas-emsrecombination-3indigobananas-emsrecombination-5indigobananas-emsrecombination-6indigobananas-emsrecombination-4

[inlinkz_linkup id=399177 mode=1]

  1. Det ser fint ut i flaskan, men faller lite platt på naglarna.
    Jag är grön idag. Ok, mer turkos, men det är ju en typ av grönt :)
    Först ut är jag också! Det har ju typ aldrig hänt på två år ;) lol!

  2. Jag är också med i dag, med en rätt höstig men vacker färg. Jag tyckte din ljusa gröna var rätt fint jag:) Kan inte rösta tyvärr.

  3. Tycker det är en fin färg men jag kanske är en väldigt lätt person att göra nöjd så fort det är grönt. ^_^ Hoppar in med två repriser senare i dag, hinner inte måla så mycket nagel den här veckan…

  4. Ett mellanlack skulle jag säga, inget egentligen att klaga på men samtidigt inget som hamnar på önskelistan! Helt rätt färg för årstiden dock :)
    Jag fick till ett litet snabbt kvällsinlägg så jag är med och kör grön onsdag idag!

Comments are closed.