19 april, 2024
Okategoriserade

Bloggintervjuer: Höstdrömmar

Jag bestämde mig för att fråga mina favoriter inom skönhetsbloggarna vad deras höstdrömmar är. Dessa bloggar är inte bara stora , de är också otroligt inspirerande och härliga tjejer som hållt fanan högt med härliga mejker, nagellack och idéer hela sommaren. Nu är det ju snart höst och vad passar då bättre än lite mer inspiration för att inte välkomna hösten med dåligt humör?

Mina frågor:

1) Vad har du för höstdrömmar? (inom skönhet då)
2) Vilken produkt har du inte saknat i sommar?
3) Vilken produkt kommer du använda mest i höst?

♥♥♥

Linda Hallberg

1) I höst vill jag kunna gå ut i naturen, möta höstens alla vackra färger och finna massor av ny inspiration till mina make-uper!

2) Jag har inte saknat foundationen! Det är så himla skönt att kunna gå utan foundation på sommaren och ändå känna sig fräsch och fin!

3) Jag tror inte jag kommer använda någon speciell produkt mer än den andra, men nu när hösten kommer, och huden blir grå och tråkig kommer jag satsa mycket på hudvårdsprodukter som får hyn att stråla! Trots solbrännan som bleknar bort  =)

♥♥♥

Sminkan

1) Mina höstdrömmar är att naglarna ska bli lite längre. ;D
Annars är jag sugen på det gotiska, mer än vanligt alltså. Lila, svart, vinrött. Jag är inne på kontraster mellan matt, skimmer och glansiga krämlack. Även i smink vill jag utforska lite av texturer inom samma färg. Mer svart men olika svart!

2) I sommar har jag inte saknat foundation! Jag tycker det är skönt att gå osminkad och låta huden andas under några månader. Eller menar du vad jag ständigt använde? Jag saknade inte nagellack alla fall. Hade nog minst 100 olika med ut i stugan att välja och vraka mellan!

3) I höst kommer jag använda matta foundations med pudriga ytor och ljusa porslinstoner. Jag skiter i om det passar min hudton, i år ska jag banne mig vara blekast i stan! Annars gissar jag att mörka krämlack ligger bra till och kanske även lila ögonskuggor.

♥♥♥

Purity

1) Jag ser fram emot alla produkter för sotade ögon som fullkomligen väller in i höst. Jag älskar sotade ögon, det passar bra till allt och känns helrätt när det börjar bli mörkare och kallare ute!

2) Min feta hudkräm till kroppen. Det är så skönt att inte behöva smörja in mig efter varje gång jag har varit i kontakt med vatten som jag måste göra under de kallare månaderna på året.

3) Jag köpte precis ett underbart snyggt, mörkt bärfärgat läppstift, rebel från MAC. Det kommer nog bli en given favorit i höstmörkret!

♥♥♥

SaintBella

1) Eftersom det är höst så drömmer jag om mörkare färger som för tankarna till en lövdoftande skog vid en sjö, med en härlig stickad kofta och varm choklad.
Jag önskar att det kommer en grön kollektion från något av budgetmärkena, till exempel Isa Dora. De har gjort mycket snyggt det senaste året och börjar komma upp sig rejält, de är verkligen typexemplet på att budgetprylar kan vara lika bra som dyrare märken.
Alla förpackningar skulle vara smaragdgröna med gulddetaljer, och kollektionen skulle heta Goldy Green.
En palett med olika gröna ögonskuggor, varav en mörkt skogsgrön med guldskimmer och en smaragdgrön, skulle vara flaggskeppet. Sen två, tre olika ögonpennor, en flytande mörkgrön eyeliner (med pensel och inte filtspets), och eftersom det börjar bli mer och mer inne med färgade mascaror så ingår även en smaragdgrön mascara.
Lackfanatiker jag är så vill jag ha med ett mörkgrönt lack med ett subtilt skimmer i guld, ett mörkgrönt hololack och ett mer klar/smaragdgrönt lack med svart glitter.

2) Brun utan sol. Jag tycker det känns sådär fräscht att vara solbränd, det är ett tecken på att man utsätter sin hud för den skadliga solen och bäddar för rynkor i förtid och hudcancer.
Dessutom känns det så meckigt med brun utan sol; det blir lätt flammigt, ger onaturlig färg, luktar illa och går bort direkt när man duschar.
Och när vi nu berikats med en relativt solig sommar i år, då känns brun utan sol ganska överflödigt, bättre  att ersätta den med en hög solskyddsfaktor. Dessutom kan en blek hud vara fin, ta Dita von Teese som exempel.

3) Jag tror jag inte jag kommer använda någon speciell produkt mest, utan snarare satsa på andra färgskalor än jag använt mig av i sommar. Lite murrigare färger, mycket brunt, beige, grönt och andra neutrala färger.
Jag tycker det är snyggt att markera ansiktets struktur när man har neutrala ögon, så jag kommer nog ha stor användning av min Contour & Blush-palett från Coastal Scents.

♥♥♥

Bjooti

1) En hudvårdsserie som kan få bukt med min hud som just nu är i uppror efter en sommar fylld av fet mat och alkohol. Sedan drömmer jag om massor av fina läppstift och eyeliners. Jag vill ha alla färger någonsin skapade.

2) Foundation. Fram till alldeles nyligen har huden hållt sig fin och len efter en lagom dos sol och jag har knappt använd foundation över huvud taget. Har varit himlans skönt faktiskt. Men nu när glåmiga hösttider är på intågande lär det bli andra bullar.

3) Min neccessär. Jag är sanslöst lat om mornarna och sover hellre en extra kvart än stiger upp och sminkar mig. Framåt lunchtid börjar jag känna mig redo att piffa lite så jag bär alltid med mig en neccessär med grejer till och från jobbet. Piff på lunchrasten är min grej!

3 tankar på “Bloggintervjuer: Höstdrömmar

Kommentarer är stängda.