25 april, 2024

Dagens: Piratrosa

jag och wendyOhh, idag var det första gången på länge som vi inte hade ett dugg inbokat! Vi hade förvisso satt larmet för vi sover lätt hela dagen annars, men vi vaknade en timme innan den gick igång iaf. Ok, jag var nog egentligen inte utsövd, men det var skönt ändå.

Efter frukost i lugn och ro tog vi sedan bussen ut till förorten för att besöka Erikshjälpen, ett secondhandställe som bara har öppet onsdagar och lördagar. Jag har länge velat åka dit och botanisera och nu fick vi tid. Åhh vad vi fyndade! Vi hittade två stycken bordslampor i glas för 25 kr till sängborden samt en guldananas – samma som jag redan har fast i turkos! Se mer på Sandgatan 12b senare.

mejkDärefter gick vi på stan en sväng, till Clas Ohlson bla där vi hittade väggfärg utread! Så vi köpte två burkar med grå färg som vi ska måla om hallen med. Efter denna sejour av visa-swipande gick vi ner och köpte glass på Café Plaza och lade oss i solen en stund – vartefter jag somnade som en stock! Så otroligt skönt att ligga och sova i gräset, utomhus mitt i stan!

Dagens är ännu en piratmejk, men denna gång i lilarosa. Varm lila upp mot ögonbrynen och en mer blålila skugga under ögat – båda från Manlypaletten. Svart eyeliner från H&M. Bronzer och rouge samt ett väldigt otvättat men fluffat hår och katt =)

mejkmejkmejk

2 tankar på “Dagens: Piratrosa

Kommentarer är stängda.