ons-1806-1

Här kommer onsdagsmejken! Är så trött att jag ser i kors, yikes…

Jag har grundat med en lila jumbopennan från Nyx, Purple heter den, och sedan lagt lila Make Up Store Flamenco över hela ögonlocken. I den inre ögonvrån och under ögat turkosa Mint Julip. Höll typ en kvart, men var fint så länge det varade! Svart eyeliner från Kicks. Gillar verkligen färgkombinationen!

Håret lockade jag med ett band runt huvudet över natten =) Fint med lockar!

Det får räcka så, är alldeles för trött…

English: Make Up Store Flamenco and Mint Julip, lovely combination! 

ons-1806-2ons-1806-3

Produktlista

Hud
Foundation: Oriflame Foundation
Puder: BareMinerals Ready Mineral Veil – Light
Rouge: H&M Sugar Coral Blush

Ögon
Ögonskuggeprimer: Nyx Jumbo Pen – Purple
Ögonskuggor: Make Up Store – Flamenco och Mint Julip.
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Eyeliner: Kicks Eye Wand Eyeliner
Ögonbryn: Kicks Eyebrow Trio – Blonde

Läppar: MaxFactor lipgloss

Attityd: Sömnlös, trött som en gnu…

 1. Så söt och mjuk du blir med lockar.
  Sluta oroa dig – vi klarar katterna och du får en fin vecka.

  • Tack så mycket =)
   Jaa det tror jag säkert, men jag är uppenbarligen värsta hönsmamman… ;-)

 2. Men alltså…ditt hår. Så fint! :) Har inte orkat ta tag i no poo än men borde verkligen testa. Kan dock inte vara utan min färgning. Kan det funka ändå, även om jag färgar mig blondare hos frisör?

  • Tack!
   Joodå klart du kan! Naturligtvis kan en färga med naturfärger och även bleka, men jag tycker nog du kan göra det på salong med de vanliga metoderna också. Viktigaste är ju att sedan välja nopoo-produkter när du tvättar håret och stylar det =)

Comments are closed.