23 april, 2024

Dagens: Blue as life

Fortfarande hemester, skönt skönt men lite deppigt med… Jag vill inget annat än att åka utomlands och slappa på en strand utan ett bekymmer i världen…

Idag, efter att jag lagt upp hårinlägget sminkade jag mig och så gick vi ner på stan. McDonalds har ju denna vecka lila cola-glas och vi har väntat i flera veckor nu på att det ska bli lila. Fast usch, plus-meny är lite väl mycket av slabbig, kall McD-burgare. Dagens är iaf en väldigt enkelt blå inramning. Detta är inte en blå kajal, utan Mac-pigmentet Blue ihopblandad med en underlagskräm från Dermalogica. Förutom blandningen tog jag även en borste med Blue på och arbetade inte det ännu mer. Enkelt och snyggt.

Jag trimmade frissan lite förresten med Anders trimmer. Trimmade luggen och drog den igenom nackhåret på längsta trimmern. Tog inte så mycket men tog bort en del vilsa strån iaf.

7 tankar på “Dagens: Blue as life

  1. Det blev urfint!

    Hördu Karin, kan du inte skriva om hur du fick idén och hur du gick tillväga för att starta upp Nailmail?
    Erfarenheter, hinder och sånt.
    Jag vill så gärna starta eget nu :)
    .-= » Saintbellas senaste inlägg: Facebook! =-.

    1. Sminkan: Tack! :D

      Saintbella: Bra idé! Det ska jag göra, har lärt mig massor!! :D

      Sminkjante: Det gör jag med, så tänk inte på det! Men tack!

      Sofia: Ja vet, jag är ju inte ute så mycket tyvärr. Tack!

  2. Supergrymt snyggt! Härligt med lite mejker på bloggen igen, jag behöver ju lite inspiration även om det är sommar. ;)

  3. Hej! Vad gör du lördagen den 15 augusti? Jag skulle nämligen vilja bjuda dig på sommarens största bloggfest i Stockholm. Vi kommer att tillbringa kvällen på Restaurang Mynchen, och äta, dansa, mingla…..festen kostar 470 kronor och då ingår italiensk buffé, välkomstdrink, valfri drink och vin till maten. Dessutom får alla med sig en läcker goodiebag med sig hem med sponsorer från bland annat Depend. ;) I min blogg under kategorin Bloggträff finns all info om festen, från delar av gästlistan till bilder från festvåningen och praktiska fakta. Första gänget (dom som anmälde sig redan i våras) har haft deadline för betalningen, men din deadline skulle bli 10 augusti. Du kan anmäla en kompis också, förutsatt att hon eller han är över 18. Egen blogg är inte nödvändigt. Bloggarna kommer från hela Sverige, så räkna med att knyta nya kontakter. Hoppas du hör av dig! Kram, Malin
    .-= » Malin Sofias senaste inlägg: Dagens kommentar: =-.

Kommentarer är stängda.