Jag fortsätter med gröna toner, måste ju matcha mina supergröna naglar! Känns som dagen gått så fort idag, fick stressa till tåget som vanligt. Så nu sitter jag här på jobbet igen och bloggar medan Wendy ligger inbäddad bland duntäckena i sängen! Orättvist, hon är så gammal nu att hon borde betala för sig hemma! ;)

Dagens är alltså ett försök till att matcha med illgrönt. Jag började med att grunda med Dignity från Face, ett tunt tunt lager ordentligt inarbetat. I den yttre ögonvrån den kermitgröna Green Space från Mac, försiktigt försiktigt för att inte fälla för mycket under ögat. I den inre ögonvrån Mac-pigmentet Pastorale som är mer en ljust grön nyans. Runt ögat en skugga i form av en penna som jag inte minns namnet på, det är en mörkgrön nyans iaf.

Misslyckats men ändock, färgglatt! Jag ser ut som en kombatbrud va!

  1. Oh, det var nog min fsvorit på dig! Det var jättesnyggt! Ser jag fel, har du nåt i håret, nåt band eller så, eller har du såna fina skiftningar i färgen? Ursnyggt! Och tröjan passar grymt bra till :)

    Saintbellas senaste bloggpost: Nailmailleverans!

  2. Saintbella: Tack!! Nej, jag har inget speciellt i håret. Det blir såna där slingor i mitt hår trots att jag helblonderar. Riktigt fint tycker jag =)

    Ruby Shy: Hihi, den är fin men svåranvänd.

  3. Tintomara: Tack! :D

    Sofia: Haha, absolut, det får jag ordna. Är ju inte mycket glitter i dock, men det kan man ju alltid kleta i…

Comments are closed.