19 april, 2024

Dagens: prydlig sekelskiftesdam, eller?

Lustigt hur det kan bli, med en dag som börjar så dåligt…

När jag vaknade imorse (ja alltså tisdag morgon, vet att detta publiceras onsdag morgon men jaja) hade jag ont i höger öga. Ögonlocket in mot näsan var svullet och ömmade, tänkte att det kanske var en vagel på gång. Bara att ha glasögonen idag då och strunta i sminket. Några timmar senare hade svullnaden gått ner och det gjorde inte heller ont. Dock tänkte jag fortfarande vara sparsam med sminket. Tog fram Smokey-paletten från H&M och börja dutta brunt.

Mesigt och trist, lite blått kanske? Asch, allt blev helt förstört! Att jag aldrig lär mig? Ok, men nu är ju vänster förstört, bäst att förstöra höger med. Sudda sudda, lägg på mer av andra färger. Till slut drog jag över Vanilla Sky från TINte, då blev det någorlunda hyfsat. Lite kajal och tom grön kajal under ögat. Tog rött läppglans på det där också, såg lite mindre snällt ut.

Kanske inte min bästa, men efter omständigheterna helt ok. Roligt idag var också att flera av mina kollegor på jobbet berömde mitt hår och fråga om jag klippt mig. Dock har jag bara kammat mig idag, hehe! Roligt då jag igår var beredd att raka av allting. =))

Prydlig skolfröken ala 1800-talet, eller kanske inte…

3 tankar på “Dagens: prydlig sekelskiftesdam, eller?

  1. Oh, med glasögonen och din lugg till var maken verkligen klockren! (VÄLDIGT tjusig lugg idag!! :D)

Kommentarer är stängda.