maybeauty-1

Dags för en recension igen! Ni som följer mig på instagram (@akrogirl) såg mig lattja med den här masken igår, massor med bilder på mig där jag gör knäppa miner. Där finns också en film där jag drar av den här masken.

Masken i det här fallet är alltså The Incredible Face Mask från MayBeauty (gamla namnet på förpackningen). Varje paket är en applikation, svart geléaktigt klet som du applicerar på ett rengjort men torrt ansikte med den medföljande penseln. Den huvudsakliga ingrediensen är djuphavslera medan hjälpämnen är alkohol som gör att masken stelnar i kontakt med luften. Själva applikationen är ju inte särskilt märkvärdig, ta ut massan i handen eller lät det stanna i förpackningen och bred ut det i ansiktet. Undvik området runt ögonen. Applikationen ska vara ganska tjock, så snåla inte i onödan för då kan det vara svårt att dra av.

För ja, detta är en peel-off-mask. Vilket – om vi ska vara ärliga – tyvärr gör rätt ont. Framförallt gör det ont där du har mycket hår i ansiktet, som längs käkbenet mot örat. Det är riktigt smärtsamt, jag fick faktiskt skölja bort det sista till slut för jag stod inte ut. Tyvärr märkte jag inte heller någon större skillnad på mina pormaskar, möjligt att den lyfte en del torr hud jag skaffat mig på sistone men den tog inte bort några pormaskar från näsan.

Men huden kändes ren och fin efteråt, så visst är den godkänd. Förmodligen kräver den regelbunden användning för att komma till sin rätt.

Om du vill testa den här masken själv så har jag en rabattkod som ger dig 30%, besök MyBeauty.se och ange koden vacker30 när du checkar ut. Då får du ett paket med 5 masker för 174 kr istället för 249 kr – då ingår också borsten och en bra men kortfattad hudguide.

English: Trying the Incredible Face Mask from MayBeauty. Easy application but no visible result, also pretty painful to peel off your face.

maybeauty-2maybeauty-3

_

Produkt: The Incredible Face Mask
Betyg: 3 av 5
Pris: 249 kr / 8 masker. 499 kr / 20 masker.
Köpa igen: Nja
Inköpsställen: MayBeauty.se
INCI: Deep Sea Mud, Triethanolamine, Carbomer, Glycerin, Polyvingl Alcohol, Sodium Alganite, Ethyl Alcohol, Liquid Germal Plus, Distilled Water
Analys INCI: Triethanolamine är akneframkallande och ger en 4:a (av 5, lägre är bättre) på skalan.

 

  1. Har testat en liknande (ser exakt lika ut på) från ett annat märke o mja… vill man rycka hårstrån så. O:-) Dock rätt kul att testa den på pojkvännen som är lite känsligare och har betydligt mer hår i ansiktet. 3:-)

    • Hehe, vad elak du är ;-) Jag föredrar nog peel-off-masker som inte sitter fullt så hårt. Nästa gång tar jag den bara över näsan och kinderna!

Comments are closed.