3 december, 2023

Grön Onsdag: Happy Hands – Stupid Flanders

happyhands-stupidflanders-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Återigen hoppas jag att du är med? Det är roligt att Grön Onsdag är så populär, jag blir verkligen så glad över att ni också gillar grönt och är med på den här temadagen. Den här bloggen är inte särskilt stor så att så många är med är anmärkningsvärt. Lägg till din länk nedan via inLinkz och gärna före 21, då behöver jag inte sitta uppe så sent då jag ju ska jobba imorgon.

Idag hoppas jag att lacket jag visar är vårligt nog? Jag använder gärna mörka lack även på våren men ni tycks ha nåt emot det! ;-) Så idag får det bli någorlunda ljusgröna Happy Hands – Stupid Flanders! När jag använde detta i februari var mina händer INTE glada! Det var så kallt och naglarna var korta och eländiga… Men lacket är happy iaf, även om det kanske är lite väl kaotiskt. Basfärgen är en blågrön nyans med kantigt glitter i en massa olika färger. Fina kombinationer tycker jag, det är absolut ett roligt lack!

Tyvärr har mina anteckningar för detta lack fallit bort, men jag tror det var två eller kanske tre lager, de är lite ojämnt målade som ni ser på bla lillfingret. Ganska tjock formula förstås med glitter som var lite knepigt att få ut. Jag har också använt 300 lager topplack, eller åtminstone minst 3.

Jag gillar det även om det inte är det bästa jag använt formulamässigt! Jag fick detta i ett byte med Malin förresten =)

Vad tycker du om detta? Rösta ovan, skriv din åsikt bland kommentarerna och lägg till din länk med inLinkz nedan!

English: Happy Hands – Stupid Flanders, chaotic but fun. Thick formula but nice otherwise.

happyhands-stupidflanders-2happyhands-stupidflanders-3happyhands-stupidflanders-4happyhands-stupidflanders-5happyhands-stupidflanders-6

[inlinkz_linkup id=386909 mode=1]

26 tankar på “Grön Onsdag: Happy Hands – Stupid Flanders

  1. Det är snyggare på dig än på mig. ;D

    Grön onsdag är en trevlig temadag och det som gör den trevlig är du. Du är engagerad och man känner att du lägger ner tid och energi på det och då är det så mycket roligare att vara en del av det.

  2. Jag hör till dom som gärna bär pasteller på våren men mörka, färgstarka lack bär jag gärna året om också. Stupd Flanders kanske är mer kul än snyggt, men det ÄR kul och läckert.

  3. Den där tycker jag är assnygg, men i valet mellan denna och Tropical Strom fick det bli Tropical till sist ;) Jag är med idag med en nail art som ser mer teal än grön ut, men den är grön jag lovar!

  4. Jag tycker det ser fint ut på dig! Det är dock inget lack jag längtar efter att skaffa själv och det är ju himla tur:)

Kommentarer är stängda.