chinaglaze-runningincircles-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas innerligt att du är med idag? Lägg bara till din länk nedan (Denna vecka har jag kommit ihåg inLinkz!) och gärna före 21 =)

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ett av de lack jag fått från min fina födelsedagsgrupp! China Glaze – Running in Circles, från Cirque du Soleil Worlds Away Collection, detta fick jag av Maria, ett bra val till mig! Lite roligt att jag fick så få gröna lack från gruppen, det var mest blått tycker jag ;-) Nåja, det här är en sån där gräslig nyans. Skimret går i gult och är väldigt fint, de här bilderna är tagna i halvsolljus så de syns lite extra.

Här är det två lager, lagt ovanpå ett annat lack iofs men jag tror det täcker rätt bra på egen hand. Lite rinnigt men ingen katastrof, däremot torkade det väl rätt långsamt som synes på sista bilden. Men China Glaze har ju bra formula och borste så inget att klaga på där.

Vad tycker du om det här lacket? Jag gillar nyansen även om det kanske inte är så unikt längre. Vårigt däremot är det ju absolut!

Rösta ovan, ge mig din åsikt och lägg till din länk nedan! :D

English: China Glaze – Running in Circles, very grass-like color, very nice for spring!

chinaglaze-runningincircles-2chinaglaze-runningincircles-3chinaglaze-runningincircles-4chinaglaze-runningincircles-5chinaglaze-runningincircles-6

[inlinkz_linkup id=382127 mode=1]

  1. Alltså åh detta lack! Jag har det och skäms lite nu när jag bara använt det två gånger. Tror det är dags att plocka fram den till nästa manikyr.
    Jag är dock med idag, med ett öga :)

  2. Det är så otroligt fint. Jag hann inte lacka om igår så kan inte vara med idag. Snyft. Men jag har en grön scarf på mig iaf. :)

  3. Det där är SÅ snyggt, måste plocka fram min egen flaska nu när solen äntligen börjat visa sig igen! Är med i dag med ett urgammalt lack (nästan lika som jag hahaha) och länkar till det senare i dag.

  4. Jag tycker lacket är väldigt fint och har funderat på att köpa det. Det som ändå avskräckt är att jag hört att det ska ha varit väldigt skirt. Kanske inte stämmer ändå :P

  5. Running in Circles är verkligen ett av de mest spektakulära gröna lacken. Helt fantastiskt. Dina bilder visar det verkligen på ett bra sätt dessutom.

  6. Det är ju jättesnyggt verkligen. Men samtidigt som det är jättesnyggt så har jag sååååå svårt för gröna lack så jag skulle faktiskt aldrig ha det här lacket själv. För mig måste det gröna skifta mot turkost el blått för att jag ska funka liksom.

Comments are closed.