18 juli, 2024

Grön Onsdag: A England – Beauty Never Fails

aengland-beautyneverfails-1

Det är onsdag! Du vet väl vad det betyder? Japp, det är dags för Grön Onsdag igen! Varmt välkommen in i vår varma gemenskap av grön skönhet! Lägg bara till din länk nedan i inLinkz, fungerar även för instagram. Gärna före 21 eftersom jag är en tröttmössa numera…

Idag vill jag visa A England – Beauty Never Fails, ännu ett lack från Heavenly Quotes kollektionen – tillsammans med And The Moonbeams…Love Is Enough, Hurt No Living Thing och She Walks In Beauty. Har en del A England som jag saknar, får kanske ta och göra ett inköp en dag. Nåja, detta ser nästan guldigt ut, men det har ett mer olivgrönt skimmer till den svarta basen. Väldigt mörkt lack för att höra till just den här kollektionen måste jag säga! Är nästan vackrare i skuggan är i direkt sol, men gillar hur det lyser upp ordentligt.

Här är det 2 lager, perfekt formula och pensel som alltid. Jag blir sällan besviken på A Englands lack…

Vad tycker du om detta? Fint eller är det fel färg?

aengland-beautyneverfails-2aengland-beautyneverfails-3aengland-beautyneverfails-4aengland-beautyneverfails-5aengland-beautyneverfails-6

[inlinkz_linkup id=492829 mode=1]

17 tankar på “Grön Onsdag: A England – Beauty Never Fails

  1. Åh vad läckert! Jag bara måste ha fler A-England lack! Ska nog skriva det i önskelistan till min månad :)
    Jag är med om en liten stund, med smink. KRAM

  2. Bara så himla läckert lack! Gillar hur det gröna liksom glöder inifrån det mörkare i botten. Ska lägga till min länk under tidiga kvällen.

  3. Åh, det var jättesnyggt! Jag håller med, man blir sällan besviken på A Englands lack :) Idag är jag med men med en lite udda grön, ett gul/grönt termolack med lite stämpling. Gillade den manikyren oväntat mycket faktiskt, ibland blir man överraskad. Kram

    1. Jaa roligt att höra, samma här! Du visar ju en av mina favoriter, kul att du var med! :)

    1. Jaa det är mycket guldigt, men irl går det mot olivgrönt. Kul att du var med idag! :)

Kommentarer är stängda.