Ooooh, detta är en riktig Misa-klassiker! Och varför inte, det är ju en så oerhört snygg dammig tealfärg! Dirty Sexy Money släpptes med Living On The Fast Lane Collection, våren 2009 och blev mycket omtalad.  Kolla bara länken till Scrangie, många fina i den kollektionen.

Som sagt, detta är en mycket dammig färg, lite grumlig men en perfekt mix mellan blått och grönt. Absolut min favorit, ska nog be att få denna färg hos färghandlaren och måla sovrummet i den!

Jag tycker att det täckte väldigt bra på två lager, borsten fungerade bra. Men det var en ganska seg formula, fick doppa flera gånger för att måla hela tumnageln tex. Men resultatet blev bra och inte så himla kladdigt längs kanterna heller.

De ljusa bilderna är tagna med blixt, i lampljus respektive dagsljus. Den mörka i dagsljus utan blixt.

  1. Snygg färg !! ( Ångrar jag inte beställde olika färger )
    man sitter liksom fast i sitt tänkande om du förstår vad jag menar.

Comments are closed.