layla-12-redtaboo-3

Fredag igen och det betyder Holofredag! Ni besöker väl Kerstin för att titta på fler underbara holos idag?

Detta är en dagsfärsk holo, förväntan att dagen skulle bjuda på sol var inte hög. Med tanke på hur mycket det regnade igår så trodde jag verkligen inte att det skulle vara möjligt att få till bra solbilder på holon. När det gäller hololack behövs sol för att få ut den hela potentialen, då duger inte bara vanliga dagsljusbilder.

Idag väljer jag alltså att visa ett av mina nya Layla! Jag har inte alla och köpte bara två stycken holos när vi hade Layla på Nailmail – Red Taboo och Misty Blush. Vi kommer förresten uppdatera shoppen med Layla inom kort, kanske tom i helgen om jag hinner! Men detta är Red Taboo alltså, ett något rödare lack än Infra Red från China Glaze som jag visade häromveckan. Jag har använt tre lager och är inte alls nöjd med finishen. Det har tyvärr blivit räfflor eller sprickor i lacket, dessutom har jag tappat bort mitt topplack så tills jag hittat det eller lackat över kommer jag störa mig som fan på känslan…

I övrigt, ett mycket vackert lack med tydliga och underbara regnbågar! Men ni får ursäkta torra nagelband och lite kladd, två dagars arbete sliter på händerna!

layla-12-redtaboo-1layla-12-redtaboo-2layla-12-redtaboo-4layla-12-redtaboo-5layla-12-redtaboo-7layla-12-redtaboo-6

  1. Nån gång ska jag också skaffa mig några Layla men till dess får jag nog nöja mig med dina tjusiga bilder. Jag måste skaffa mig en inkomst snart alltså :/

  2. Ååh jag älskar det Red Taboo! Jättefin mättad färg.
    Det här har blivit lite av ett ”dejt-lack” för mig haha, en söt färg som torkar snabbt (eftersom jag alltid måste stressa när jag gör mig iordning..) ;)

Comments are closed.